La fàbricaLa fàbrica dels records inoblidables, és un blog creat per recollir records, experiències viscudes, vivències inoblidables que estan gravades en la nostre ment, el nostre cor. Cadascú pot deixar el seu granet de sorra, la seva experiència, el seu record més personal, únic, intransferible.


Vols participar? Doncs és molt senzill, deixa’ns escrit el teu record, aquell record guardat en la memòria, aquella olor, situació, emoció, viatge... aquells records que retenim al subconscient i floreixen a l’exterior per recordar-nos els bons moments que hem passat, que hem viscut. 

La finalitat del blog? Doncs la finalitat és recopilar diversos records de gent diversa, per tal de poder treballar-los i realitzar una peça de joieria. Volem crear una peça que la puguis portar prop del teu cos, prop del teu cor, per tal de tenir present aquell record tan preuat i que al mateix temps et transporti en l’essència del temps viscut. 

Com pots participar? Pots participar a través del blog, deixant el teu missatge o bé mitjançant el correu electrònic, lafabricaderecords@gmail.com . Ens agradaria que un cop haguéssiu deixat el missatge, deixéssiu un correu electrònic, una direcció de correu, un telèfon per tal de poder-nos posar en contacte si el vostre record és l’escollit. Ens agradaria que si així fos, poguéssim tenir comunicació en tot el procés de la peça i poguéssiu aportar nova informació, imatges... per tal de poder tenir més informació pel projecte. 

Què obtindreu a canvi? Volem que sigui un intercanvi, vosaltres ens escriviu el vostre record i ens permeteu treballar-lo i representar-lo; i nosaltres us fem un obsequi per tal d’agrair-vos la vostra participació i consentiment per tal de treballar-hi. Encara que el vostre record no sigui l’escollit, obtindreu igualment un obsequi per haver participat.
Gràcies per aportar una miqueta del vostre món interior, gràcies de tot cor i esperem que aquest viatge cap el món dels records us aporti sensacions i pensaments molt satisfactoris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada