Qui som?

 Olga Vilarrasa Amat
 
Nascuda al 1984 a Caldes de Malavella, va estudiar Joieria Artística a la Llotja, actualment està realitzant el Projecte final del Graduat en Art i Disseny de l'escola Massana amb especialitat de Tèxtil.
A realitzat diversos cursos de Joieria a la Massana Permanent, Encastat de pedres precioses impartit per Francesc Cuixó  i Joieria contemporània i la seva significació impartit per Silvia Walz i Stephanie Barbier. Ha fet un curs de joieria Tèxtil impartit per l'Olga Hernàndez, un curs de Joieria Bereber impartit per Karim Oukid i un curs de rhinogold impartit per Joan Daranes.
Ha participat a l'Enjoia't dos anys consecutius, el 2009 va participar juntament amb la Cristina Girol quedant primeres finalistes, el 2010 va ser finalista participant individualment.
La joieria la combina amb treballs de Disseny gràfic.



Cristina Girol Duran
 
Nascuda al 1986 a Torredembarra. Estudià il·lustració a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i el graduat universitari en Arts i Disseny, amb l'especialitat de joieria, a l'Escola Massana de Barcelona. Així com també ha realitzat els cursos de Massana Permanent  "Tècniques experimentals" i "La joieria contemporània i la seva significació" a càrrec de Silvia Walz i Stephanie Barbie, a la mateixa escola. Finalment, l'últim curs realitzat ha estat "Joieria Bereber de la Kabylia" impartit per Karim Oukid.
Ha il·lustrat els llibres infantils On és el Sol, Cucafera? (2007) i Emergència al País de la Màgia (2010) de Cinta Arasa. L'any 2009 va rebre una Menció especial per part del jurat del XII Premi Mercè Llimona. Aquest mateix any, va quedar primera finalista del premi Enjoia't 09 organitzat pel FAD (Foment de les Arts i el Disseny) amb un projecte comú d'il·lustració i joieria amb Olga Vilarrasa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada